MENJARS CUINATS

 

CARN

LLIBRETS DE LLOM
PIT DE POLLASTRE ARREBOSSAT
VEDELLA AMB BOLETS
CUIXES D’ANÈC ROSTIT AL FORN AMB PRUNES I PINYONS
CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES
LASANYA DE CARN
NUGGETS
POLLASTRE ROSTIT AMB PRUNES I PINYONS
POLLASTRE RODI ROSTIT AMB PRUNES I PINYONS
CANELONS CASOLANS
CANELONS D´ESPINACS
CANELONS DE BOLETS
CANELONS DE VERDURES(per encàrrec)
“COCHINILLO” AL FORN (per encarrec)
FRICANDÓ
MANDONGUILLES AMB SALSA DE TOMÀQUET

PEIX

FIDEUÀ
BACALLÀ AMB SAMFAINA
BACALLÀ AMB MOUSSELINA D’ALL
BACALLÀ A LA LLAUNA
BACALLÀ A LA CATALANA
PANGA ARREBOSSAT
CALAMARS FARCITS
POPETS AMB ALL I JULIVERT
CANELONS DE LLAMÀNTOL I BOLETS (per encàrrec)
VIEIRES FARCIDES DE MARISC (per festes de Nadal)
ESQUEIXADA
XATONADA

PASTA

FIDEUÀ
MACARRONS A LA BOLONYESA
ESPAGUETTIS A LA CARBONARA
AMANIDA DE PASTA
CANELONS DE CARN

A L’AST

POLLASTRE
CONILL
ÀNEC

ALTRES

PASTÍS D’ESTIU (TONYINA)
PASTÍS DE MARISC
BRACET DE PATATA
ENSALADILLA RUSSA
LASANYA DE BOLETS
XAMPINYONS AMB ALL I JULIVERT
ALBERGÍNIES FARCIDES
ALLIOLI
ESCALIVADA A LA LLENYA
TRUITA DE PATATA
TRUITA DE PATATA I CEBA
TRUITA DE CARXOFA
AMANIDA VERDA
PATATES FREGIDES BRAVES
PATATES FREGIDES AMB PELL I ESPÈCIES “de luxe”

GRAN ASSORTIT DE CROQUETES

BACALLÀ
POLLASTRE
PERNIL
CALÇOTS
FORMATGE
ESPINACS
LLAGOSTINS I ROVELLONS
BOLETS
CEPS I FOIE
LLAMÀNTOL I BOLETS
ROSTIT DE L´ÀVIA
SÍPIA
GAMBES
SALMÓ

VINE A PROVAR-LES…. SÓN LES MILLORS QUE PUGUIS TROBAR